We are the Champions

Nu ligger jag lite efter med update känner jag. För typ 3 veckor sen gjorde vi NYC på 24 timmar. Åkte upp tidigt lördag morgon, shoppade hela dagen, gjorde iordning oss på samma ställe som vi dumpade väskorna (hotell fanns återigen inte med i budgeten) dansade hela natten, åkte hem klockan 9 på morgonen. Värt!


There's nothing you can't do... in Neeeeew Yoooork


Hela förra helgen umgicks jag med släktingar och vänner till min värdfamilj, eftersom att mitt äldsta värdbarn skulle ha sin Bat Mitzwah på lördagen. Så på fredag kväll när alla flugit in från hela landet så blev det mingel och middag på restaurang. Upp tidigt på lördagen för att åka till Synagogan och kolla på själva cermonin. Som var 3 timmar, mestadels på hebreiska. Jag lyckades iallafall hålla mig vaken och senare på kvällen blev det fest. Väldigt kul. Det var en massa dans och lekar, alla klappade händerna och sjöng någon sång och ropade "Mazel Tov!" typ hela tiden medan några bar runt på bat mitzwahn på en stol, haha. Det var riktigt kul att se faktiskt. Jag har inga bilder därifrån som jag kan lägga upp här men ni som vill kan få se när jag kommer heeem, som jag ska bestämma snart!

 Och här är några bilder från helgens äventyr då vi höll oss i DC, fast i nya hoods!

  
 

 

Idag bokade jag och Tove flyg till Chicago som vi åker till i mitten av juni! Ska bli fett najs, kan mina skattepengar komma tills dess så jag har råd med hotell också vore det ju för bra för att vara sant!


Maybee I need some Angry Management?

Jag är såå fruktansvärt trött på att köra bil! Att ta sig någonstans tar alltid så onödigt lång tid. Om dom bara kunde köra direkt när det blir grönt istället för att vänta 10 sekunder eller lära sig köra i rondeller så att det slipper bli krockar där så att de måste stanna mitt i den och vänta på polis, även fast man inte ser en enda buckla. Eller om de skulle införa högerregeln så man slipper stanna 10 gånger på 100 meter varje gång det är en stoppskylt.

 Idag kom vi 20 minuter för sent till simningen. Det tog exakt en timma att ta sig en sträcka på cirka 1,5 mil, som i vanliga fall tar 10-15 minuter. Det regnade cat and dogs, så vi kröp fram, det är äckligt kvavt ute, ac:n funkar som sagt inte. Lösningen fick bli öppna fönstren och komma fram som blöta katter. Om jag någon gång kommer att bo i en storstad igen kommer jag att köpa årskort på metron!




Världens bästa bilförare som aldrig gör några fel!




May 2

Hej alla fans!

Häromdagen fick jag ett mail från min kära pappa. Mkt trevligt. Där fick jag lite inspiration till min blogg då han bifogat förslag till vad jag skulle kunna skriva om. Eftersom att min blogg lever på vad läsarna vill ha så kommer jag självklart att uppfylla hans önskemål. En av punkterna var "Vad jag gjort i veckan" Tack så jättemycket för idén, det är alltid så svårt att komma på vad jag ska skriva om!


I veckan har jag bland annat:


* Firat Tessan som fyllde 20!


* Badat i en Pool som vi råkade värma upp till över 30 grader hemma hos Karlsson, (på earthday, fy på oss), varit på earthday-firande och träffat två stycken Avatars! Den ena ville linka ihop sitt hår med mitt, men jag känner att jag är nöjd med min längd, hudfärg och öron, så jag tackade nej.


* Råkat bidraga till att klänningen som min äldsta ska ha på sin Bat Mitzwah om 2 veckor fått läppsstiftsfläckar!! OMG


* Coachat min minstas fotbollslag, HJÄLP!


* Varit och kollat på Caps sista träning, dem åkte ur slutspelet samma kväll!


* Spelat tennis, spelat match, varit ute och sprungit (ser ni mitt hälsosamma mönster?)


* Ätit middag på Mcdonald's för 1,50 dollar. ( Min värdmamma gav mig rabattkupongerna de fått för själva äter de aldrig där, såå unhealthy!)


Nu har jag precis kommit hem ifrån en svettig tur till Annapolis med Anna och Tove. Det är så sjukt varmt, och tror ni AC:n i min bil funkar?? Mysigt iallafall, åt räkor, wohoho heaven!

Missa inte nästa inlägg, då kommer jag att ta upp "Planer för våren och sommaren"


 
   


RSS 2.0