Valentine's Day

Veckan som har gått har varit varje au-pairs mardröm. Insnöad med sin värdfamilj utan möjlighet att ta sig någonstans. Är så trött på snön nu, hela familjen har vart hemma hela veckan eftersom skola och arbetsplatser varit stängda.

De säger att det ska komma mera snö imorgon. Jag orkar inte.. när jag var på intervju om au-pair-grejen i våras sa han jag pratade med att DC får vår i februari. "det ligger på samma breddgrad som Rom, jättebehagligt" NEj, han anar inte hur fel han har haft. Men så har ju det här året slått alla rekord också. Förra veckan, innan andra snöstormen slog till tyckte jag att det var lite häftigt och (nästan) roligt att få vara med om det. Jag har ändrat mig kan jag ju säga!!

Men förutom snön så är jag så himla glad just nu! I fredags var vi ju alla ganska bittra över att ha spenderat alldelles för mycket tid hemma så det blev en utgång för att fira det hela. Fruktansvärt roligt var det! Lördagen skulle inte sovas bort som vi brukar lyckas med så därför hade vi innan planerat att gå upp tidigt och ta metron till gallerian. hahahaha, garvar bara jag tänker på det. Det var liksom inte mycket energi i någon, EN affär orkade vi med innan vi gav upp och åkte hem. 

Idag har vi mest suttit i solen och fikat, perfekt dag. Kom hem för en liten stund sen och utanför dörren ligger ett paket, TILL MIG! Världens finaste bukett med blommor från David, gud vad glad jag blev, jag är sååå lycklig! Nu ska jag boka bussbiljett till NY för på fredag kommer David, Mamma, Pappa och Lotta!!:D

Happy Valentine's Day<3







 


February 5

Nu har det börjat snöa. De har varnat i flera dagar, igår satt jag och Anna och kollade weatherchannel och blev helt uppskrämda. Kartan visar hela USA:s östkust och pekar ut DC som typ stormens öga! Det ska tydligen hålla på ända tills imorgon eftermiddag och det ska bli otroliga mängder. Barnens skola är stängd och min värdpappa brydde sig inte ens om att åka till jobbet idag, han visste att han inte skulle kunna ta sig hem senare. Jag är lite nervös. När det var snöstorm sist gång så hade vi ingen aning om vad som väntade oss så vi tog det inte så seriöst. Men har man en gång upplevt en snöstorm i ett land som står stilla om inte bilar kan komma fram då vet man vad man har att vänta!

En rolig sak är att det snöar vanigtvis inte alls såhär mycket som det gjort detta året så budgeten för att ploga bort snö från vägarna är slut. Ryktet säger att de ska låna pengar från Kina eller nått, hahaha!!

Igår var min andra fotbollslektion på college, det är faktiskt jätteroligt, kan ju säga att det är en hel del i vår klass som inte stays to the status quo. Coachen tyckte att jag och anna skulle komma till uttagningarna för att spela i skollaget, Montgomery Knights, hade ju vart lite coolt. Undra om de har en cheerleadersquad också, hade nog vart mer sugen på det..

Ja och så lite uppföljning på mina parkeringsböter. jag har nu fyllt i ett statement där jag anser mig icke göra mig skyldig till mina böter. Sen så ska då detta utredas, kanske måste jag dit och vittna muntligt, kan ta upp till 6 månader. Jag ska hålla er uppdaterade!

Jag och Tessan kollade igenom bilder från när vi först kom till USA häromdagen och vi insåg båda samtidigt att ögonblicket då vi blev vänner var när tessan bjöd mig på sina chocolate-chips kakor när vi åkte buss i NY.Det är äkta vänskap!







Always Love, Hate will get you Every Time

Vakna klockan 9 på en sovmorgon av att en boll studsas mot ens vägg eller att någon står och hoppar på övervåningen är inte alltid roligt. Det är inte heller att tvätta 5 maskiner så gott som rena kläder eller att tvärnita för en taxibil som svänger ut precis framför dig. Det finns en hel del saker som man bara kan störa sig sönder på, men man kan aldrig lacka! Så var tar då all ilska vägen? Svaret fick jag i fredags då ett pucko till parkeringsvakt lappat min bil. Jag var helt övertygad om att jag inte stått mina två timmar så jag blev så jäkla sur. kollar på lappen, utskriven 17:11. Kollar på klockan, den är 17:15. puckot kan ju inte kommit långt tänker jag och sätter mig i bilen för att hinna ifatt så att vi kan reda ut det lilla missförståndet. Mycket riktigt, vid nästa block hinner jag upp lapplisan, i full färd med att lappa ännu en bil. Går fram och säger så trevligt jag kan att det har blivit ett fel, jag ska inte ha nån böter. Hon vet ju att hon har övertaget redan från början så hon skrattar rått och säger att hennes dator som hon går runt och scannar med aldrig har fel. Fruktansvärt otrevlig människa, tror att hon är bättre än mig bara för att hon har makten att kräva oskyldiga på pengar! Imorgon åker jag till Parkringskontoret, ja det ligger på andra sidan stan, ja det skulle nog vara lättare att bara betala mina 30 dollar och vara av med det, men detta är en principsak!




RSS 2.0