Desperate Housewifes

Idag tog jag lite sovmorgon, åkte till gymmet och gick på ett spinningpass. Där springer jag på båda Tessorna, alla 3 helt ovetande om varandra. Så vi tog en lunch och sen köpte vi med oss cupcakes som vi ska fika på nu. Miss Värdmamma ringde precis och gav mig ledigt ikväll. aa men sweet life:)

// Lyxlirarna


En vän med en bil

Helgen var det roadtrip till Pennsylvania som gällde. Vi skulle åka skidor. det gjorde vi också i typ 2 timmar innan vi var genomböta. Tove hade innan kollat väderprognosen, 80 % risk för regn. Niice, tänkte vi, 20 % chans att det inte kommer regna är ändå helt okej! Så skönt att åka iväg ett tag var det iallafall. Vi bodde på motell Castle Green i staden Greencastle, Hilarious! Éftersom vi var klara med skidåkningen redan klockan 11 så hade vi hela dagen på oss shoppa på en outlet på väg hem!Hittade massa fint, och bara nödvändiga saker, så himla stolt!

FYI!
Årets uppfinning är redan här. Att sätta en iPod högtalare mellan framsätena och koppla in den med cigarettuttaget är så himla smart. Så smart att man hellre använder cigarettuttaget till det än att koppla in gps:n och hamnar i den folktäta byn Detour med hela 20 invånare!


om jag kommer hem och tycker att yellowcard, Volbeat och Maskinen gör bra musik - hjälp mig ur det!








January 8

Idag har jag varit i USA i 4 månader. 4 månader av ingen träning, brownies, cheesecakes, hamburgare och oreos är inte bra. Så jag, Tessan och Therese(som är tessans kompis hemifrån som hamnade i rematch och nu bor i DC, hängde ni med?) bestämde oss för att börja ett nytt liv. jag har sagt det förr, men jag har lite mer tro på mig själv den här gången. Det kommer såklart att inkludera alla cheesecakes med mera men nu tänker jag att jag kan äta det med lite bättre samvete, för jag är numera stolt medlem av Washington Sportsclub.


Jag har vart på College också och det lutar åt att jag och Anna ska ta en fotbollskurs. Väldigt seriöst av oss!


Revolutionerande nyhet nummer 3: Min älskade Saab kan växla upp till 5:an! Av misstag råkade jag få in den häromdagen och sen dess har det funkat, mirakel händer vet jag nu:)



Bjuder på en bild från tv-koman vi hamnade i efter nyår. Om ni vill se riktigt dålig tv- Zappa in "Keep up with the Kardashians"

So long!


Happy New Year!


Nyårsmiddag hemma hos Tove och sedan vidare till hemmafest i Virginia, Vi hade på nått sätt fått för oss att Taxi skulle vara gratis så vi alla hoppade glatt ut och tackade så hemskt mycket för hans vänlighet att köra oss så långt, men vi valde att betala när han slog numret till polisen. Bra beslut, bra kväll!



Hahahahahaha tessan lämnade hjärnan hemma


-Oh I love your christmas-tree!
-Dude, it's a christmas bush!




Florida

Så skönt att slippa kylan för ett tag. Utvilande var det med. Morföräldrarna bodde i ett community där man var tvungen att vara över 55 för att få köpa ett hus. Gud vad bra pensionärer som har pengar har det. De glassar mest vid poolkanten över ett parti schack hela dagarna och går och äter på restaurang på kvällarna, spelar lite golf emellanåt. Chill! Så ska jag med göra!!:)


Utanför Huset



At the beach

Gick och spelade Bingo med barnen och morföräldrarna på klubbhuset en kväll. Hahaha, köade en halvtimma innan det började för att få bord.



Dagen innan jag åkte firade jag lilla julafton med tjejerna. Fick en ny pyjamas modell overall av Tessan, den är fin:)


RSS 2.0