Mexico

På Tisdag åker jag och tessorna till Cancún, Mexico och firar springbreak. Vi kommer troligtvis att bo på ett fint hotell, men det är lite oklart. Det är ganska mycket med den här resan som är oklart men det största orosmolnet var att vi inte ens skulle kunna åka, men det löste sig fint! Visumpapprena att vi får lämna landet kom i fredags, haha!





Nu ska jag se ikapp lite Glamourama som jag tycker är ett väldigt bra och givande program!


Jag är inte serri


Go Green

Igår var det St Patrick's day! Strålande sol och 20 grader började vi dagen med en picknick nere vid the Mall. I våra fina gröna kläder och höga hattar bjöd vi på ganska många leenden. Ett gäng indier kom fram och ville ha ett "klick" med oss. Visst sa vi och de tog våra hattar och satte på sig själva, RUDE!






Kvällen blev galen, vet inte om det har något att göra med den gröna ölen?




Min minsta fyller år idag så vi har haft lite kalas här hemma. Hon varnade mig för några dagar sedan genom att säga "Sara, I'm warning you, I'll go crazy on my birthday" Hon känner sig själv bra för hon hade rätt! Så nu är jag trött, Godnatt!



You're My Best Friend

Hej bloggen, long time, no see!

Jag är aningens tom för tillfället! Har haft bästa dagarna med David och familjen.

I New York turistade vi gärnet:) Blandannat gick vi på musikal, åkte upp i Empire State Building och tog en promenix över Brooklyn Bridge, kanonväder!

Rock on dudes!!!

Sen åkte vi till älskade DC, turistade vidare här. De klarade sig bra i storstan förutom några mindre missöden som man alltid får räkna med. Mamma vill gärna ta med sig små fickknivar in i byggnader som bevakas ganska hårt.*the capital* Som tur var kom inte secret service utan hon gav upp snabbt och gick och slängde den, rutinerat! Råkade även parkera under en byggnad med ett parkeringshus där man får visa ID för att köra in och sedan öppna bagagen och allt. Lite omständigt, men även om de såg lite skräckslagna ut i baksätet så tror jag att de tyckte det var lite coolt;) Sen när vi tar hissen upp till markplan kommer vi rakt upp i en mässa om "Homeland Security"

Efter 3 dagar åkte familjen vidare till Florida, David stannade här och extraknäckte som Au-pair. Skönt med lite avlastning när man sliter så som jag gör!


Den fräckaste jag vet!


RSS 2.0