January 8

Idag har jag varit i USA i 4 månader. 4 månader av ingen träning, brownies, cheesecakes, hamburgare och oreos är inte bra. Så jag, Tessan och Therese(som är tessans kompis hemifrån som hamnade i rematch och nu bor i DC, hängde ni med?) bestämde oss för att börja ett nytt liv. jag har sagt det förr, men jag har lite mer tro på mig själv den här gången. Det kommer såklart att inkludera alla cheesecakes med mera men nu tänker jag att jag kan äta det med lite bättre samvete, för jag är numera stolt medlem av Washington Sportsclub.


Jag har vart på College också och det lutar åt att jag och Anna ska ta en fotbollskurs. Väldigt seriöst av oss!


Revolutionerande nyhet nummer 3: Min älskade Saab kan växla upp till 5:an! Av misstag råkade jag få in den häromdagen och sen dess har det funkat, mirakel händer vet jag nu:)



Bjuder på en bild från tv-koman vi hamnade i efter nyår. Om ni vill se riktigt dålig tv- Zappa in "Keep up with the Kardashians"

So long!


Kommentarer
Postat av: tirees- au pair i D.C.

HAHAHHAHAHAHA colan är slut sen länge



och Kardashians is teh shit, det är på riktigt och det veeeet du :D

2010-01-08 @ 22:17:04
URL: http://tirees.blogg.se/
Postat av: Caroline

HaHaHa, ni är duktiga. Skönt att äntligen kunna äta med gott samvete. De har inte jag gjort idag i alla fall. Varit på restaurang i göteborg med sarah ,morfar och HANS NYA. Fatta jag har äntligen fått träffa henne. Galet, hon var knepig dock:) jag har ätit trerätters och åt någon brownisgrej till efterrätt, åh jag kan ju säga du hade älskat den! Jag är så mätt så jag känner mig spyfärdig. Stanna kvar i stan en sväng och blev då tvungen att ta spårvagnen själv till morfar, självklart inbilla jag mig att en man stirra på mig.eller han gjorde det! Gud de var läskigt, så när vi var framme la jag mina ben på ryggen och sprang hela vägen hem till morfar. Skönt kom hem hel plus att förrätten förbrändes kanske:) kul att alla kan läsa detta:) godnatt min bästis

2010-01-09 @ 00:03:43
URL: http://carolineborjsson.blogg.se/
Postat av: Emmie

Kommer också behöva skaffa mig ett träningskort här ;P

2010-01-13 @ 03:02:43
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: Signe

Kim Kardashian är ju crazy om nåt!

2010-01-13 @ 12:30:11
URL: http://alltlutar.blogg.se/
Postat av: Emmie

Thanks :) Trivs du bra här?

2010-01-15 @ 14:29:12
URL: http://madebyemmie.blogg.se/
Postat av: MARTINA

HEJ! Martina heter jag och om 3 veckor åker jag till DC för att vara au pair i ett år! Tänkte bara höra vart i DC du bor? Jag ska bo i Bethesda och tänkte höra om du bor i närheten.. Skulle vara kul om man visste ngn svensk som bor där! :D Ha det bra!

2010-01-15 @ 23:15:18
URL: http://martinaaupair.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0