It's a party in the USA

Haha förlåt Signe om du läser, jag antar att du avskyr när jag citerar Miley Cyrus nya megahit men den är ju faktiskt rätt bra! Det är favoritlåten jag och lillkillen diggar till på Hot 99,5, fresh music only! Nästefter pokerface som han till min stora lycka vill lyssna på hela tiden, inte mig emot!

Helgen var super! Fredagen kan ha varit den bästa dagen i D.C hittils! Det var nästintill för varmt när jag tog cykeln ner till downtown och mötte upp Therese och mexikanska Sofia för en lunch framför the capital! Jag skulle jobba några timmar på kvällen men min värdmamma ringer och säger att det inte behövs:) Senare på kvällen blev det utgång med en massa dans, väldigt roligt! Jag sov hos Therese och på lördag morgon när vi pallrar oss upp fixar pärlan havregrynsgröt med socker och kanel på till frukost! Lycka! Det får nog bli IKEA någon dag snart för att köpa lite lingonsylt jag kan ha på också!

Ikväll har jag vart på bio igen, den här gången blev det "Couples Retreat". Ganska rolig faktiskt, men det bästa är ändå hur olika humor vi har jämfört med amerikanarna, halva nöjet liksom. Vi satt och garvade som bara den åt saker som de inte gjorde och tvärtom. Jag tycker dock att vi har roligare humor än dem, (helt opartiskt)

Imorgon har jag sovmorgon, men ska jobba 7 timmar imorgon! Herregud, kommer vara helt slut! Jag skäms nästan för hur lite jag jobbar jämfört med många andra au-pairer, förra veckan blev det inte mer än 15 timmar! Men ska nog inte vänja mig vid det, även om det är lätt att göra det!

Obligatoriska matinlägget kommer här: Idag åt jag Caramel-Apples för första gången i mitt liv. tro det eller ej, men det var supergott!

Pumporna är hämtade nu också, så nu är det bara att karva ur dem. Barnens kostymer är nästintill klara, jag trodde de skulle vara häxor och spöken, men nej, det är tydligen ganska tråkigt och töntigt att vara! Mina barn ska vara: Hermonie från Harry Potter, en Hippie och en M&M godis! Grannarna har börjat dekorera sina trädgårdar. En granne är extrem, de har en typ "snökula" med en pumpa och en fladdermus i som snurrar runt, runt. Riktig läskig är den. Lite svårt att förklara men ska försöka lägga upp en bild på det!

Kerstin, kul att du skrev att du sett julskyltning, var det på Torp eller? Idag såg jag att de släppt årets julkaffe på Starbucks! Inte en dag försent! 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

15 timmar i veckan!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolla genast upp vad det finns på jobbfronten för din far i USA, då jag skulle kunna vänja mej vid arbetstiderna

2009-10-13 @ 10:51:29
Postat av: Signe

Jag tänker låtsas som att jag inte såg det där om Miley Cyrus och istället säga något som kommer göra dig glad: jag har nästan, till min stora förskräckelse, börjat gilla Poker Face.. :S hjälp

2009-10-14 @ 15:51:43
Postat av: Idatorevi

Du verkar ha det bra! pokerface var med i körslaget så logga in på tv4:as webbtv och kolla in andreas lundstedt och han kör ;) haha! Förresten såg jag en affich på konsum här i fjällbacka att arvingarna spelar på tanumstrand snart, synd att du är borta annars kunde vi åkt på det och dansat med alla andra fans, men det får bli nästa år när du kommer hem! :D ha det bääääst! pusskalas

2009-10-15 @ 14:59:18
Postat av: Amanda

När jag ser bilden på er när ni är helt svettiga av allt dansande saknar jag dig lite extra. Jag kommer sakna en toastmaster på lördag. Ingen idé att hitta en erkättare för ingen kommer bli lika bra som du va förra året iaf.. (lär ju knappast få brev av jamie i år igen) Pusssis

2009-10-15 @ 21:31:44
URL: http://alltsomarditt.blogspot.com
Postat av: "Faster "

Det känns konstigt höra att du tycker det är för varmt,här kom första snöflingorna imorse.visserligen borttöade men ändå,det är ju inte en annan planet du är på eller?kalla hälsningar

2009-10-16 @ 18:59:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0